Positieve mindset ontwikkelen

Positieve mindset ontwikkelen

In ieder mens ligt een verborgen kracht om te veranderen. Sommige mensen putten automatisch uit deze bron; deze mensen zijn altijd positief en lijken elk probleem moeiteloos te overwinnen. Dit is een mindset, een mindset die iedereen kan ontwikkelen. Gebruik mijn gratis werkboek (dagboek) om een positieve mindset ontwikkelen.

Focus op wat je echt wilt

Wat wil je echt bereiken in het leven? Weet je dit of laat je het leven je maar overkomen? Door bewust doelen te stellen zet je je eigen kracht in werking. Dit is geen eenmalige oefening, hier besteed je elke dag aandacht aan. Al is het 5 minuten, dat maakt niet uit. Bedenk wat je wilt bereiken en hoe dat voelt.

Oefen positief denken

Positief denken kun je ontwikkelen. Wees je bewust van je gedachten en zet negatieve gedachten direct om in positieve gedachten. Leer om je mindset in te stellen door hier ’s ochtends bewust over na te denken. Zet de dag naar jouw hand!

Evalueer je dag

Het is goed elke dag te evalueren en de positieve momenten eruit te pakken. Focus op de acties die hebt ondernomen voor een prettiger dag. Wees trots en dankbaar voordat je je bed in duikt. Je zult zien dat je de volgende dag een stuk positiever opstaat.

Gratis dagboek ‘Positieve mindset ontwikkelen’

Ik heb een dagboek gemaakt waarmee je je positieve mindset kunt ontwikkelen. Beschrijf je doelen, affirmaties en dagelijkse gedachten. Tevens ruimte om foto’s/afbeeldingen toe te voegen. Dit bijhouden helpt mij om positief te blijven en geeft enorm veel energie. Het helpt mij zakelijk en privé.

Download gratis werkboek

Sla het pdf-bestand op op je computer en je kunt de tekstvelden bewerken.

Mirjam

Dit artikel is geschreven door de eigenaar van deze site en met zorg samengesteld. Omdat de (digitale) wereld om ons heen snel verandert, en informatie veroudert, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid op de inhoud van deze tekst.

Reacties zijn gesloten.