Merknaam registreren

Merknaam registreren

Hoe registreer ik een merknaam?

In eerste instantie is het registreren van een merknaam belangrijk. Als u een unieke merknaam heeft bedacht dan zult u echt niet direct oppositie hoeven voeren tegen een partij die hier inbreuk op maakt. U bent immers de eerste.

De reden dat ik u dit vertel is dat u niet naar een relatief duur merkenbureau hoeft te stappen die dit voor u doet. U kunt dit snel, simpel en goedkoop zelf doen. Uiteraard moet u wel even checken of de naam niet al door een ander bedrijf vastgelegd is, maar dat kunt u op dezelfde site doen.

 

Registreer uw merknaam snel en eenvoudig online

Alle merken moeten worden geregistreerd bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP), dé officiële instantie. Dus het bureau dat inschakelt, volgt dezelfde stappen! U kunt hier als particulier of ondernemer gewoon zelf uw merk deponeren. Klik op onderstaande links voor de juiste pagina. Ik wens u veel succes met uw merkbeleid!

Mirjam

Dit artikel is geschreven door de eigenaar van deze site en met zorg samengesteld. Omdat de (digitale) wereld om ons heen snel verandert, en informatie veroudert, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid op de inhoud van deze tekst.

Reacties zijn gesloten.