Praktijkervaring overbrengen is fantastisch om te doen. Het is leuk om op projectbasis voor een onderneming bezig te zijn, maar ik vind het nog leuker om de kennis ook binnen te brengen zodat een bedrijf daar zelf ook weer verder mee komt. Uiteraard blijft er altijd werk voor specialisten, zoals het bouwen van een professionele webshop en ontwerpcapaciteiten heeft ook niet iedereen in huis. Maar de basis van bijvoorbeeld zoekmachine marketing is onmisbaar voor iedereen die een webshop heeft.

Uiteraard heb ik de theorie van SEO ook op een cursus geleerd, maar door de praktijk én door vallen en opstaan ben ik pas echt wijs geworden! Graag deel ik deze ervaringen en bovendien vind ik het ontzettend leuk om training te geven en mensen te enthousiasmeren voor dit mooie vakgebied.

Inhoud SEO training

Vindbaarheid op internet is voor iedere ondernemer belangrijk. Daar bevinden zich immers uw potentiële klanten. Maar is uw website vindbaar? Nee, of kan het beter? In één dag kan ik u de basis uitleggen en dit doe ik aan de hand van uw eigen website.

  • Uitleg van vakjargon, zoals metadiscriptions, pagetitles, headers, backlinks en meer. Uiteraard inclusief toelichting hoe deze te gebruiken op uw website.
  • Ook uitgebreid aandacht voor opbouw van uw website voor optimale vindbaarheid. Zowel aan de zichtbare voorkant voor de gebruiker als de techniek erachter.
  • Zoekwoordenonderzoek. Hoe u dit aanpakt en verwerkt in de website door middel van tekstschrijven. Hierbij krijgt u uitleg waar u op moet letten en richtlijnen waaraan de tekst minimaal moet voldoen voor goede vindbaarheid.
  • Tekstschrijven. Alle tips om goede SEO-teksten te schrijven. En dit kan iedereen!
  • Do and don’ts en natuurlijk tips voor call-to-action.

Interesse? Neem dan contact met mij op.