tekst-schrijven-afbeeldingBij teksten schrijven is het belangrijk dat de taal aansluit bij uw bedrijf en doelgroep. Aan de andere kant draagt het ook bij aan een stuk vindbaarheid op internet. Goede teksten schrijven gaat een stuk verder dan perfecte beheersing van de Nederlandse taal.

Het draait niet alleen om rationele informatie. Uw lezers willen het verhaal horen achter uw bedrijf en producten, ofwel storytelling! Dat maakt tekst schrijven zo leuk. Het is niet letten op de spaties en de komma’s, het is zorgen dat de letters een levendig verhaal vertellen!

Tarief

De meeste vraag naar tekstschrijvers is voor websites. Een gemiddelde pagina in een site heeft 400 tot 500 woorden. Dat adviseren ik ook voor een goede SEO-tekst.  Ik bereken een vast tarief per pagina van € 49,00 exclusief BTW.  Dit is inclusief overleg en revisie. Ik heb weinig woorden van u nodig om mooie teksten te schrijven!

Tekstschrijver nodig? Neem contact op en vraag naar een proeftekst. Aan deze proeftekst zijn uiteraard geen kosten verbonden.