Is een E-Magazine maken moeilijk?

Het antwoord daarop begint met de vraag, bedoel je de content of het magazine zelf? Als het om het eerste gaat, de content, dat is het moeilijke gedeelte. Content moet unique zijn, het juiste verhaal vertellen, onderbouwd kunnen worden met sprekend fotomateriaal. Dit ‘tover’ je niet zomaar uit de lucht. Een E-magazine maken in de technische zin is zeker niet moeilijk. Dit vereist alleen bepaalde vaardigheden, zoals grafisch design en een klein beetje technisch inzicht. (Grafisch design is een vaardigheid die je niet zo maar aanleert, laat ik dat voorop stellen! Het goed kunnen omgaan met softwarepakketten betekent nog niet dat je ook kunt ontwerpen.)

Oude content nieuw leven inblazen

Ik ben ervan overtuigd dat de meeste bedrijven nog ‘bergen’ content op de schappen hebben liggen. Het moet alleen afgestoft worden. Dus wil je beginnen met het uitbrengen van E-Magazines, kijk dan eerst eens welke content in gedrukte vorm aanwezig is. Waarschijnlijk heb je wel PDF-jes op de site staan. Maar dat is zo 2018 šŸ˜‰

E-Magazine maken uitbesteden

Graag maak ik van jouw oude content een modern E-Magazine. Ik heb als parttime Freelancer geen tijd om je content volledig te verzorgen, maar ik vind het wel superleuk om mijzelf uit te dagen en van jouw oude content iets nieuws te creƫren. Ik beschik ook over de mogelijkheden om je E-Magazine te publiceren.

Tarief

  • Voor het omzetten van een bestaand magazine naar een E-Magazine is de richtprijs ā‚¬ 25,00 exclusief BTW per pagina. De pagina’s mogen aangevuld worden met nieuw fotomateriaal en natuurlijk ook videomateriaal, wat een E-Magazine juist zo super gaaf maakt.
  • Het schrijven van kleine teksten – die met desk research gedaan kunnen worden – doe ik ook. Een gemiddelde pagina heeft 400 tot 500 woorden. Hiervoor bereken ik een vast tarief per pagina van ā‚¬ 35,00 exclusief BTW.  Dit is inclusief overleg en revisie.

E-Magazine maken? Ik vind het leuk om uw oude content te herschrijven. Dus benader mij gerust of ik tijd heb. Stuur mij een e-mail.